Waarom zou ik led schermen nemen voor mijn bedrijf?

In de huidige maatschappij is technologie natuurlijk niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Zo wordt het ook steeds belangrijker dat je als bedrijf gebruik maakt van digitale communicatiemiddelen. Led schermen kunnen hierbij handig van pas komen. Met behulp van software gelijk aan de videowall software kun je binnen no time de door jou gemaakte content gemakkelijk tonen. Zo kun jij snel en effectief de gewenste informatie delen en jouw gekozen doelgroep informeren of aanzetten tot actie. Door gebruik te maken van grote schermen kun je ook beter opvallen, wat er weer voor zorgt dat meer mensen jouw bedrijf gaan herkennen en gebruik gaan maken van jouw diensten. De schermen hebben tevens een lange levensduur waardoor je er lang plezier van kunt hebben. 

1. Eyecatcher

Led schermen zijn een echte eyecatcher. Ze zijn geschikt om zowel binnen als buiten te hangen. Denk maar aan een groot scherm met pakkende content net bij de ingang van je bedrijf. Of wat dacht je van een scherm buiten aan het gebouw zodat ook de aandacht getrokken kan worden van mensen die onderweg zijn. 

2. Geschikt voor buiten

Doordat een LED wall in tegenstelling tot een videowall maar uit één scherm bestaat, is deze naast gebruik voor binnen ook buiten te gebruiken. Er hoeft maar een enkele monitor geplaatst te worden en zo heb je ook gelijk een scherm zonder naden. Tevens is een scherm van led minder gevoelig voor lichtinval, waardoor de content ook in de buitenlucht goed te zien is. 

3. Gebruiksvriendelijke software

Een andere reden om led schermen aan te schaffen is de gebruiksvriendelijke software. Net als de videowall software is deze makkelijk in gebruik waardoor je snel content kan publiceren. Het pakket bestaat uit drie onderdelen: Een content management systeem, een template designer en een mediaplayer. De videowall software zorgt ervoor dat je jouw content gemakkelijk vanuit een centrale omgeving kunt beheren.