Inspectie app kan rapporten digitaliseren

Heb jij je handen vol en wil jij efficiënter werken binnen jouw organisatie? Dan is de inspectie app misschien wel wat voor jou. Wat is een inspectie app? Met een inspectie app kan je op een snelle manier allerlei soorten gegevens onderzoeken en opslaan zodat jij jouw werkprocessen kan verbeteren. Zo is het mogelijk om informatie uit te wisselen tussen jouw bedrijfssoftware en deze samen te voegen in de app. Door de software met elkaar te koppelen kan jij automatisch een rapport op maat laten genereren en opsturen naar jouw klant. Er zijn nog veel meer mogelijkheden met een inspectie app.

De voordelen

Door verschillende werkprocessen en formulieren te digitaliseren wordt het werk sneller uitgevoerd en digitaal opgeslagen. Zo heb je altijd toegang tot jouw gegevens en zullen documenten nooit meer verloren gaan. Een app kan volledig naar jouw wensen worden ontwikkeld en ingericht. Op die manier profiteren jij en jouw organisatie maximaal van het digitaliseren van de informatie. Alle voordelen op een rijtje:

  • Inspectierapport op maat
  • Een app afgestemd op jouw bedrijf
  • Automatische verzending
  • Alle data online opgeslagen

On- én offline werken

Niet alleen win je behoorlijk veel tijd door alles te digitaliseren. Ook kan je altijd gebruik maken van de inspectie app. In de app kan je zowel on- als offline werken. Wanneer er offline gewerkt wordt, zullen de gegevens geüpload worden wanneer de app weer in verbinding staat met de cloud. Dit gebeurd met een automatische synchronisatie. Zo kan je vanaf elke wenselijke locatie werken en kan je productief zijn op het moment dat jij het nodig hebt. De apps draaien op allerlei soorten apparaten. Smartphones, tablets met Android of iOS besturingssysteem.

Volledig papierloos

Met de mobiele inspectie app wordt het volledige inspectieproces geautomatiseerd. Door het gebruik van de gebruiksvriendelijke mobiele apps wordt niet alleen het aantal menselijke fouten gereduceerd, maar het kan er ook voor zorgen dat het bedrijf een stuk minder papier gaat verbruiken. Zo kan je de weg inzetten naar een volledig papierloos bedrijf. En de werkbon? Met koppeling met een werkbon app kan je ook werkbonnen digitaliseren en versturen.